Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

WEB https://bayatmehmetakifersoy.meb.k12.tr
Adres : KAYABAŞI MAH. ZİYA GÖKALP/2 SK. M.AKIF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO 1 BAYAT / ÇORUM
VİZYON : Oluşturduğu okul kültürü ile birlik ve beraberliğin üst düzey yaşandığı, takım ruhu içinde hareket eden çalışanları ile sosyal-kültürel faaliyetlerde kendini tanıtmış, akademik başarısını sürekli artıran, çevresine örnek olan ve örnek alınan, yaptıklarıyla çevresini etkileyen, öğrenciler ve veliler tarafından tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Kendine güvenen, çevresine saygılı ve duyarlı, bilgili ve kültürlü, Atatürk ilke ve İnkilaplarını benimsemiş, milli ve manevi değerlere sahip, ülkesini ve milletini seven, çağın gerektirdiği teknolojik imkanları tanıyıp kullanabilen, akademik yönden başarılı ve her yönüyle üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : KÖMÜR KALORİFERİ
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunup, il merkezine 90 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :